Min kundvagn
Totalsumma:
0 kr

 

Till kassan
Välkommen till Linstorget

Med säte i Stockholm återfinns Linstorget som är en svensk återförsäljare av kontaktlinser. Vår affärsidé är att via Internet erbjuda våra kunder kontaktlinser till låga priser samt säkra leveranser av dessa.

Vi lägger fokus på din säkerhet

Förutom att leverera kvalitetslinser till låga priser erbjuder vi på Linstorget en trygghet utöver det vanliga. Alla de linser vi erbjuder är av hög kvalitet och kommer från de största internationella tillverkarna av kontaktlinser på marknaden. Vi har i dagsläget samarbetsavtal med Alcon, Bausch & Lomb, Consol, Cooper Vision, Ciba Vision samt Johnson & Johnson. På Linstorget har vi behörig personal med optikerkompetens och kontaktlinsbehörighet för att kunna säkerställa att korrekt handhavande efterlevs vad gäller hantering av de produkter vi handhar.

Vi har som mål att erbjuda våra kunder ett ”full service” – paket vilket innebär att låga priser och säkra leveranser ska vara en självklarhet då du handlar hos oss på LinsTorget. Bra priser och säkra leveranser är de två största komponenterna vid köp av linser via nätet och vi är fullt medvetna om detta varvid vi alltid strävar att efterleva dessa riktlinjer.

Som linsbärare ska du utföra regelbundna kontroller av dina ögon och linser – detta för att säkerställa dina ögons hälsa. Alla våra kunder rekommenderas på grund av detta att uppsöka en optiker eller ögonläkare minst en gång om året. Innan du beställer dina första kontaktlinser ska också en optiker uppsökas.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss gärna via kundtjanst(at)linstorget.se om du har frågor om Linstorget.se eller våra produkter.

Linstorget.se
Orgnummer: 556787-2824
Postadress: c/o WRAPP
Döbelnsgatan 24, 113 52 Stockholm
Besöksadress: Döbelnsgatan 24, 113 52 Stockholm
E-post: kundtjanst(at)linstorget.se
Webb: www.linstorget.se

Det är enkelt att beställa linser hos oss. Har du frågor om oss eller andra funderingar,

tveka inte att kontakta oss via kundtjanst(at)linstorget.se