Min kundvagn
Totalsumma:
0 kr

 

Till kassan
Bifokala Linser

Ögat är ständigt i förändring, och tyvärr sällan till det bättre. Nästan alla ser sämre och sämre med tiden, och denna naturliga förändring kallas ålderssynthet eller presbyopti. Detta olyckliga faktum beror på att musklerna i ögat försvagas och ögats kristallins förlorar sin elasticitet. Antingen accepterar man att tiden har sin gång, eller så eller så letar man då upp något som rättar till problemet – glasögon eller multifokala/progressiva kontaktinser gör det jobbet.

De bifokala linserna hjälper till så att ögat snabbt kan fokusera på olika avstånd. De fungerar i mångt och mycket som ett par glasögon. Linsen har en normalstyrka som du använder då du ser saker på avstånd och sedan ett område med en styrka som gör att du ser bra på nära håll, vid exempelvis läsning.

Numera finns också linser med tre steg, trifokala. Dessa gör att synen förbättras på långt och kort avstånd, men dessutom på avstånd däremellan.

Logo för Bausch&Lomb Linser från Bausch&Lomb

SofLens Multifocal

SofLens Multifocal

PRIS: 564 kr  

Soflens Multifocal är från Bausch & Lomb är en kontaklins som korrigerar åldersseende och som möjliggör en bra syn både på nära och långt håll.

Mer information

PureVision Multi-Focal

PureVision Multi-Focal

PRIS: 699 kr  

PureVision Multi-Focal är den mest sålda multifokala kontaktlinsen på marknaden.

Mer information

Logo för Johnson&Johnson Linser från Johnson&Johnson

Acuvue Bifocal

Acuvue Bifocal

PRIS: 404 kr  

Acuvue Bifocal från Johnson & Johnson är en bifokal kontaktlins som ger en bättre syn på både på håll och nära.

Mer information