Min kundvagn
Totalsumma:
0 kr

 

Till kassan
Dygnetruntlinser

Vill du använda kontaktlinser men är trött på allt vad som har med linser att göra? Då ska du välja en dygnet-runt-lins. Sätt bara in linserna, och sedan kan du ignorera dem i en hel månad. De sköter sig själva och du kan rensa badrumsskåpet från allt vad linsvätskor och etuier heter.

Nyckeln till denna produkt är materialet. Dygnet-runt-linser är tillverkade av material som ständigt släpper igenom syre – dag som natt. Många användare hävdar att de helt enkelt glömmer bort att de har ett synfel, så se till att du skriver in i almanackan när det är dags att byta lins.

Dygnet-runt-linser lämpar sig bäst för dem som tidigare haft andra linstyper, och du behöver pröva dem en månad innan du kan börja använda dem på heltid. Men fungerar det bra kommer linsanvändandet att vara smidigare än aldrig förr.

Logo för Bausch&Lomb Linser från Bausch&Lomb

PureVision Toric

PureVision Toric

PRIS: 615 kr  

En avancerad månadslins som motverkar astigmatism. Materialet silikonhydrogel ger högsta komfort och ger maximal syregenomtränglighet.

Mer information

Logo för CibaVision Linser från CibaVision

Air Optix Night & Day

Air Optix Night & Day

PRIS: 696 kr  

Med Air Optix får ögat upp till sex gånger så mycket syre. Det unika materialet Hydrogel Silicone gör linsen mycket bekväm.

Mer information

Logo för Johnson&Johnson Linser från Johnson&Johnson

Acuvue 2

Acuvue 2

PRIS: 217 kr  

Acuvue 2 kan antingen användas som 1-veckolins som sitter inne dygnet runt eller som 2-veckolins och tas då ut på kvällen.

Mer information

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys

PRIS: 318 kr  

Acuvue Oasys använder det fuktighetsbevarande systemet Hydraclear. De ger en ökad komfort för ögon som brukar kännas torra.

Mer information