Min kundvagn
Totalsumma:
0 kr

 

Till kassan
Köpvillkor

Allmänt

För att få handla på www.linstorget.se måste kunder som ej ännu har fyllt 18 år ha målsmans godkännande.

Alla priser på Linstorget är angivna inklusive moms, exklusive eventuell frakt. Där en produkts pris blivit fel på grund av fel i data, fel i databas eller liknande förbehåller vi oss rätten att kunna ändra på priset.

Betalningsalternativ

Betalning hos oss sker antingen via kort eller faktura.

Kortbetalning

3D-secure är det senaste inom säkerhet för kortbetalningar på nätet. Standarden är framtagen av Visa och MasterCard som ämnar att endast kortets ägare ska kunna genomföra köp på nätet. Verified by Visa kallar Visa lösningen och MasterCards namn är SecureCode.

Inga av dina kortuppgifter sparas i vårt system utan dessa skickas vidare till vår betalväxelpartner PayEx. Detta sker med 128 bitars kryptering via SSL, som har blivit en internetstandard för säkra transaktioner, vilket innebär att ingen obehörig kan ta del av de uppgifter du lämnar.

Fakturabetalning

I samarbete med Svea Ekonomi kan vi erbjuda betalning mot 10 dagars faktura. För denna tjänst debiterar vi en fakturaavgift på 19 kr (inkl moms). När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer.

Leverans sker till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress. Betalningsvillkor är 10 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 2 % per månad från förfallodagen. Vid påminnelse debiteras lagstadgad påminnelseavgift om 50 kr. Vid beställning mot faktura måste beställaren vara minst 18 år.

Returer och reklamationsrätt

Allmänt

Vid köp på www.linstorget.se tillämpar vi ångerrätt enligt Distansavtalsslagen (2005:59.DHL) samt följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Anmäl retur inom 14 dagar

Från den dagen du har tagit emot varan eller hämtat ut den på Posten, eller av Posten aviserat utlämningsställe, har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Använd gärna en returblankett för att underlätta hanteringen då du ska skicka en vara i retur till oss. Vi hjälper dig då att skicka varan till rätt adress.

Att returnera vara

Vid reklamationer som rör tillverkningsfel har LinsTorget som policy att alltid ge full ersättning. Om det skulle uppstå några problem har vi en generös returpolicy – vid retur ska du alltid kontakta kundtjänst.

Vid retur bör produkten skickas tillbaka i ett så oförändrat skick som möjligt. Kontakta gärna kundtjänst innan varan skickas i retur – vi hjälper dig då att skicka varan till rätt plats.

Produkten ska, tillsammans med eventuella tillbehör, förpackas i sin originalförpackning. Medsänd även följesedel. Likvärdigt emballage som varan skickades i bör även användas vid retur.

Leverans

Vi använder oss av Postens tjänster för att kunna erbjuda så hög standard på leveransen som möjligt. Med Posten försäkras att leveranserna sker med högsta möjliga kvalitet.

Leverans sker vanligtvis inom 1-3 dagar

Har vi varan i vårt lager tar det ca 1-3 dagar innan paketet kommer fram. Görs beställningen innan kl 12.00 skickas varan samma dag. Är varan slut på lagret tar det vanligtvis 3-10 dagar innan leverans sker.

Sekretesspolicy

PUL
LinsTorget följer personuppgiftslagen (PUL) vid behandling av personuppgifter. Vi sparar och behandlar dina uppgifter hos oss – du som kund godkänner detta genom att handla dina linser på LinsTorget.

LinsTorget låter aldrig en tredje part ta del av dina uppgifter i marknadsföringssyfte. Informationen används enbart för att kunna genomföra fakturaköp – du har rätt att ta del av de uppgifter som är sparade kring dig. Att besluta kring om uppgifterna ska ändras eller tas bort ingår även i din rätt. Här kan du läsa vår fullständiga integritetspolicy.

Det är enkelt att beställa linser hos oss. Har du frågor om oss eller andra funderingar,

tveka inte att kontakta oss via kundtjanst(at)linstorget.se